ANIMoACT & Partners 

Interculturele Communicatie I Omgaan met Agressie I Veiligheid

"Alle antwoorden zitten al in je, het is de kunst daar toegang toe te krijgen"


Ons rotsvaste geloof is dat iedereen meer kan dan hij of zij zelf denkt. We helpen jou om veilig uit je comfortzone te stappen. Dat doen we praktisch, persoonlijk, resultaatgericht en met een hoog doe-gehalte. Je krijgt veel ruimte om jouw praktijksituaties in te brengen en je eigen keuzes te maken (eigenaarschap). Wij trainen volgens het leerprincipe spelend leren. Onze programma’s zijn veelzijdig en inspirerend. Want leren mag best leuk zijn. Toch?

Training op Locatie
E-Learning

 


De Roos van Leary is een handig hulpmiddel als de communicatie moeizaam verloopt of als bepaalde gedragspatronen ingesleten zijn. De Roos van Leary helpt bij het analyseren van iemands gedrag. Hierdoor kan je de ander beter begrijpen. Ook kan je inspelen op het gedrag van een ander. Het kan bijdragen aan een verbetering van de interactie tussen medewerkers en cliënten, maar ook aan de communicatie in het team.

Camera Ervaring
Interculturele Communicatie


Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg’.
Het zal je niet verbazen: in onze trainingen krijg je niet wat je altijd kreeg. Reken op een dag vol levendigheid, uitdaging en vooral anders dan anders. eens langs, of bekijk de fotogalerij om een indruk te krijgen van onze diensten. We verheugen ons o

Omgaan met Agressie & Geweld
Grote & Kleine Groepen